Hou de mensen aan boord!

13 juni 2017 — door Marie van Driessche

Een slechte ervaring bij de eerste kennismaking met je product of service maakt het werk voor elk onderdeel van een bedrijf of instantie zwaarder. Hoe kun je er voor zorgen dat die ervaring met je online product een fijne is, zodat je nieuwe klanten of bezoekers niet afhaken?

Wat is de bedoeling?

23 mei 2017 — door Robert Jan Verkade

Iedereen in jouw project heeft invloed op het ontwerp, en met die invloed zijn zij dus onderdeel van het ontwerpproces. Dat is een flinke verantwoordelijkheid waarbij iedereen met een gedeelde intentie aan het werk moet.

De buitenwereld ben je zelf

25 april 2017 — door Willemijn Bins

In een ideale organisatie is er geen harde grens tussen binnen en buiten, wij en zij. Grenzen vervagen en kijken door de bril van de buitenwereld is opeens niet zo anders meer. Dat alles kun je bereiken door gewoon bij jezelf te beginnen, want de buitenwereld ben je zelf.

Empathie is overgewaardeerd

11 april 2017 — door Marrije Schaake

Als we goede mensen willen zijn die wereld beter maken, zijn we beter af wanneer we beslissingen niet nemen vanuit empathie. Vanuit professioneel oogpunt moet je ook afstand durven nemen en rationele afwegingen maken over wat het juiste is om te doen.

Leiden met intentie

14 maart 2017 — door Kars Alfrink

Voor organisaties is het vaak best spannend om agile teams hun gang te laten gaan. Hoe geef je ze sturing zonder terug te vallen in ouderwets controlerend management? En hoe zorg je er voor dat mensen zelf initiatief kunnen nemen, maar wel de goede kant op bewegen?