Leiden met intentie

14 maart 2017 — door Kars Alfrink

Voor organisaties is het vaak best spannend om agile teams hun gang te laten gaan. Hoe geef je ze sturing zonder terug te vallen in ouderwets controlerend management? En hoe zorg je er voor dat mensen zelf initiatief kunnen nemen, maar wel de goede kant op bewegen?

Zorg voor échte oplossingen

1 februari 2017 — door Marrije Schaake

We komen allemaal vergissingen van onze klanten tegen waarbij we denken ‘jemig, hoe kun je dat nou doen, dat weet toch iedereen??’ Maar als je ziet dat dezelfde fout vaak terugkomt, is dat een signaal voor jouw organisatie: hier kun je iets verbeteren.

Let op je taal

20 december 2016 — door Robert Jan Verkade

Taal is dan een krachtig wapen om afstand te creëren, of juist om mensen dichterbij te halen. Let op je taal, want door de taal kun je een anonieme, onneembare vesting worden.

Suikr in première

29 november 2016 — door Willemijn Bins

We deden mee aan 'Het Beste Diabetesidee' met ons eigen project Suikr. Een webapp voor mensen met diabetes type 1. Helaas zijn we niet door de jury geselecteerd, maar het leverde wel een mooie promofilm op!

Rimpelloos redesign

15 november 2016 — door Jeroen Visser

Een redesign van de website introduceren in je organisatie is vaak een eng moment. Wat zullen de collega's er wel niet van zeggen? Een pleidooi van Jeroen om je NIVEA-momenten te herkennen, en tips over wat je er mee moet doen...