Heeft jouw bedrijf een website die alleen geschikt is voor desktops? Weten jullie niet zo goed waar je moet beginnen met het maken van een responsive site? Denk je dat de content van jullie website beter zou kunnen aansluiten bij wat bezoekers willen doen, maar zien je collega’s het probleem nog niet zo?

In een workshop van een halve dag maakt je team een vliegende start met de content voor een responsive website.

Wat gaan we doen?

Ik geef eerst een presentatie van een half uur over hoe je aan de slag kunt gaan met de content van je huidige desktopsite. Je leert in deze presentatie een aantal praktische, laagdrempelige technieken om content te beoordelen en opnieuw te structureren.

Marrije aan het werk

Foto: 31Volts

Met deze technieken kunnen alle teamleden een bijdrage leveren aan de kwaliteit van de website, of het nu ontwerpers, redacteuren, developers of product/accountmensen zijn. De inzet is om pagina’s te bedenken die goed passen bij wat je bezoekers komen doen op de site.

Na de presentatie gaan we met het team direct aan de slag met de geleerde technieken. We nemen als voorbeeld een aantal pagina’s uit jullie eigen website. De leden van het team maken samen papieren prototypes van de pagina’s zoals ze op mobiele apparaten zouden kunnen gaan werken. Waarom mobiele apparaten? Omdat dat je team dwingt om duidelijke keuzes te maken in de presentatie van de content.

Voor wie is het?

Deze workshop is bedoeld voor multifunctionele interne teams binnen middelgrote tot grote organisaties. Het ‘team’ kan hier ook een groep mensen zijn die nog niet officieel samenwerken, maar die dit wel willen (of moeten!) gaan doen.

Meer lezen? Zie Inhoud lineair maken over wat we in de workshop gaan doen. Of bekijk de video van de presentatie voor Creative Mornings.

Wat levert het op?

Wat kost het?

De kosten van deze workshop van een halve dag zijn 795 euro (exclusief BTW en reiskosten) voor een groep van 4 tot 8 personen. Ik kom bij jullie op kantoor, dus jullie hebben geen reistijd en geen reiskosten.

Wanneer kun je komen?

Wanneer jullie willen! Bel Marrije op 030 243 42 57 of mail marrije@eend.nl, dan maken we een afspraak.