Vasilis van Gemert is docent bij CMD Amsterdam en doet heel veel toffe dingen op en rond het internet. Eén van zijn (vele) langlopende projecten is The Good, The Bad and The Interesting: een serie gesprekken met ontwerpers (en ontwerper-achtige mensen) over kwaliteit.


Vasilis gaat op zoek naar antwoorden op de vraag wanneer iets goed is, en waarom. Je kunt de interviews luisteren als een podcast, maar er is ook een handige transcriptie van iedere aflevering, voor mensen die niet goed kunnen horen of die het fijner vinden om te lezen.

Meneer Verkade

Vorige week was Robert Jan aan de beurt. Hij en Vasilis hadden een gezellig gesprek over wat er beter kan en moet in de digitale dienstverlening en over hoe we daar hard aan werken bij Eend.

En omdat ze allebei vrij snel afgeleid zijn en elkaar al lang kennen, gaat het gesprek ook over allerlei andere dingen. Bijvoorbeeld over QR-codes en het Rijks Vasilis, over het gezeur dat je krijgt als je niet op WhatsApp zit en over wat een eye-opener het is om echte mensen te vragen naar hun ervaringen, ook al is het best eng om dat te doen.

Lees of luister hun gesprek (nummer 57 in de serie alweer!) op de website van Vasilis.

En als je er toch bent: in het archief is ook nog een gesprek met Marrije te vinden.