In 2009 begon Okke Amerongen zijn eerste website over kweeperen. Tot zijn eigen grote verbazing was het eigenlijk meteen een succes, en dat smaakte naar meer!

Eend hielp Okke in 2010 met het ontwerp en de bouw van een basissite. Hiermee kon hij gemakkelijk voor ieder nieuw groente- en fruitproject dat hij bedacht een extra website inrichten. 

Okke ontvangt foto's, tips en recepten van zijn lezers en beantwoordt alle vragen en commentaren rond deze websites zelf. Wegens alle enthousiaste reacties heeft hij nu in totaal 11 groente- en fruitwebsites, en in drukke maanden bekijken ruim 100.000 bezoekers zijn sites.

Allemaal leuk en leerzaam: Okke kan geweldig vertellen over wat hij meemaakt rond de website en wat hij daarvan geleerd heeft over hoe echte mensen internet gebruiken. Hij hield bijvoorbeeld een presentatie over op Design by Fire Café over zijn sites, die je op zijn eigen website kunt lezen: Waarom elke professional een eigen project moet hebben.

Het is alleen allemaal wel erg veel geworden, zeker naast alle andere dingen die Okke doet. Hij heeft daarom nu besloten om te stoppen met de mails en de commentaren en de nieuwsbrief en de sites niet verder bij te werken. Jammer, maar wel begrijpelijk. En gelukkig blijven de websites met inhoud wél bestaan, zodat je voor kerst bijvoorbeeld nog een prima cranberry-recept kunt vinden.

Bedankt voor alle mooie dingen, Okke - we zullen het imperium missen!