Op vrijdag 31 mei 2013 heeft Marrije gesproken bij Creative Mornings Utrecht. Creative Mornings is een maandelijkse serie presentaties waarin allerlei verschillende creatieven inspirerende dingen vertellen over hun werk. Er zijn op dit moment 52 “chapters” in verschillende landen, varierend van New York tot Lima tot Jeju in Zuid-Korea.

Een volle zaal tijdens Marrijes presentatie

Marrijes presentatie ging over content lineair maken voor responsive design, met behulp van papieren prototypes en samenwerking tussen experts. Of zoals we het beschrijven op de site van Creative Mornings:

Als je niet weet hoe je moet beginnen aan het oplossen van een probleem, is het vaak een goed idee om een stapje achteruit te doen. Probeer eens een andere aanpak dan normaal, val terug op simpele, low-tech alternatieven of roep de hulp in van andere mensen die je kunnen helpen het probleem te begrijpen. In deze presentatie laat Marrije je een aantal praktische tips zien voor het oplossen van de contentuitdagingen die komen kijken bij het (her)ontwerpen van een responsive website. Met tips voor meer werkplezier.

Een tjokvolle werfkelder luisterde aandachtig naar Marrijes presentatie. Een mooi begin van de dag voor velen!