Binnenkort hopen we weer zo veel mogelijk mensen te inspireren om internet menselijker te maken. Zo kunnen we samen bezoekers aan websites beter helpen.

We zouden het heel leuk vinden als je komt kijken en luisteren naar één van deze twee evenementen in november:

Maak het Bruikbaar Festival 2016

Op 10 november, World Usability Day, zullen Robert Jan en Willemijn een presentatie geven op het Maak het Bruikbaar-festival in Amsterdam. Ze vertellen over ons project bij de Gemeente Gooise Meren, en over hoe je er voor kunt zorgen dat een nieuw, bruikbaar ontwerp ook echt 'landt' in je eigen organisatie. Want dat blijkt vaak nog niet zo makkelijk...

De rest van het festival is zeker ook de moeite waard, en bovendien gratis toegankelijk, dus meld je snel aan en kom ook!

Toptakencongres 2.0

En op dinsdag 22 november organiseert EZ Company een congres voor gemeentes. Het gaat over het optimaliseren van je gemeentewebsite aan de hand van toptaken.

Marrije zal tips geven over hoe je je website (en je team!) steeds beter kunt maken. Hint: je moet bij je gebruikers op bezoek! En wel zelf, en vaker dan je denkt...

De locatie van het congres wordt nog bekendgemaakt, maar het is in ieder geval in de buurt van Den Bosch of Tilburg. Ook dit evenement is trouwens gratis toegankelijk.